L’Extracció de llet Serveix davant de dos Circumstàncies. La primera és per als pits descongestionar QUAN ESTAN Massa Plens I Que provoquen masculina estrella i dolor. Per La Segona Alimentar un Bebé Quan El teu No Puguis Fer-ho per motiu m ALGUN. Dos Tècniques que t’ajudaran a aconseguir-ho.

Extracció manual:
És L’Alternativa Econòmica Més, ja que No Has Gastar diners Comprant extractora de llet de l’ONU, Però el desavantatge és que El Procés de l’Extracció és més lent I Que tindràs Adquirir practical.
Renta bé les teves mans Abans de Començar, DESPRÉS EL Col·loca polze i els dits índex i mig A una distància de 3 o 4 cm. del Mugró la Manera Que Els Mateixos formin Una lletra «C». Has Prendre com aquesta Guia distància i sense la vora de l’arèola ja Que Aquestes Varian i la dona Mida Cada. Empeny Cap als dits i els teus costelles estreny els teus dits polze, índex i mig Cap al Mugró (si el teu si és molt gran Levantalo Una mica abans de pressionar Cap a les costelles).
Dipòsits la llet extreta i receptors de l’ONU esterilitzat la boca ampla de Com per example ONU Envàs de vidre. DESPRÉS EL Repeteix Procediment rítmicament buidar Completament Per Els Dipòsits de llet. Una Vegada Més Que No Surti llet Canvia la s posició de la mà girant Una mica i El Mateix Repeteix Procediment. Has Tenir en compte de prémer no gaire Perquè el pit POTS fer-li mal. TAMPOC estiris ni ho ho freguis amb les mans ja que podria ocasionar Una irritació a la Pell.

Extracció amb extractor de llet
Bebé, La Atención, Caucásica, Mejilla, Niño
Els extractors mecànics Tenen un un embut Extrem Que Imita la forma del si, i Un tub Que es Insereix En Una perilla de goma amb forma de bombolla en L’Altre Extrem I Que al pressionar Recull la llet. Per Començar Has de col·locar el teu si Dins de l’Embut estrènyer i La Goma Fins que es generi Buit i la llet comenci a sortir.
Els extractors elèctrics, fill Similars. Posa el teu si a El Embut pren i l’extractor. Quan Es generi Buit començarà sortir a la llet i s’ajuntarà al dipòsit.

¿Que faig amb la llet extreta?
Una Vegada Que Hagis Acabat Has GUARDAR i la llet Conservar IMMEDIATAMENT i Recipients esterilitzats o bosses especials El paràgraf Evitar Que es faci un perdre. Utilizació Envasos de vidre o plàstic nets amb tapa. Renta’ls amb aigua calenta i detergent, esbandits deixant-los busqui els abans d’usar-los. No need esterilitzar, Però si et deixa tranquil No Està mes La. La Llet extreta Es pot mantenir una temperatura ambient Fins per 12 hores.
Per mantenir La Baixa Temperatura, deixa el Envàs amb la llet Dins de les Nacions Unides receptor d’Aigua Freda. La llet de Diferents Extraccions Durant El Mateix dia a El Mateix POT barrejar Envàs, FINS AL volums Completar Requereix Que El Nen i Cada Alimentació. Per a una suggerim refrigerar al fons de la safata superior, de la nevera, no a la porta. POTS congelar la llet extreta Sí No la faràs servir Dins dels Propers Dies 4. Anota sempre en el Envàs La Data i La Quantitat extreta.
Mètodes a la Conservació i Temps de Durada.
• Temperatura ambient: 8 a 12 hores.
• Refrigerador: (1 ° safata) Fins a 5 dies.
• congelador: Refrigerador (1 porta): 14 Dies.
• Refrigerador Portes (2): 3 mesos.

D’Com descongelar, entibiarla i transport Arla
Tria la llet Més antiga i la Quantitat total de Que faràs servir a l’altre dia. Descongélala Lentament, canviant-congelador de la nevera a la nit anterior. Agita el Envàs amb llet i aigua calenta, no bullint. La calor excessiva i destrueix Enzims Proteïnes. És Millor no Com utilitzar el microones per descongelar la llet. Recorda Que és habitual Que el greix de la llet extreta necessàriament vaig separar Donant-li l’ONU Aspecte de la «Llet Cortada.» Com agitar suau ment recuperarà el seu Aparença normal. Els romanents de llet de Cada Alimentació poden Ser Només reutilitzats Durant El Mateix Dia. Transporta Envasos solts amb llet de la preference Dins D’Una gelera amb gel, Així el Risc evitaràs la Descomposició.

Originally posted 2022-05-04 05:50:37.