Topall per andana de càrrega

Els topalls de cautxú de UnimatTraffic® són topalls fabricats amb hule d’alta qualitat que es tradueix en un producte de major resistència, durabilitat i funcionalitat.
A diferència del concret, un límit d’hule no s’esquerda ni desquebraja, a més, un límit així permet reduir costos en manteniment a conservar la infraestructura i als vehicles que hi transiten en bon estat ja que els límits de cautxú no maltracten a les actuacions, a diferència d’altres límits. Una altra gran avantatge d’un límit d’hule consisteix en la seva senzillíssima instal · lació, a més que aquests límits no necessiten manteniment i tenen una gran resistència a la intempèrie i canvis bruscos de temperatura.


topes_anden_carga
Beneficis:
El límit per caminin de càrrega de UnimatTraffic® és un protector andana que té cura teva infraestructura dels pesats vehicles de càrrega.
Un límit per caminin brida una excel · lent protecció traduint-se en una inversió segura a evitar-despeses en manteniment i reparació.
Trobaràs que un protector caminin d’Unimat és un element important en matèria de seguretat en el teu negoci.A més el protector andana és de fàcil instal · lació en el concret.
Característiques: 
  • Redueix costos de manteniment
  • Excel · lent protecció per dirigir la indirecta
Instal · lació:
  • Concret

Originally posted 2022-04-26 18:55:51.