Fabriquem els millors pisos per àrea d’aerobics, arts marcials, basketball, salons de dansa, CrossFit, condicionament físic, pilates, zumba, ballet i ball contemporani així com àrees infantils i àrees d’usos múltiples. Els nostres pisos són elegants i resistents, a més d’oferir gran seguretat als seus usuaris.

Vols l’aparença de gamma alta però no vols pagar el cost de la fusta dura o de la pedra? No busqui més, la solució és el sòl laminat o d’imitació fusta.
PISOS-ACOLCHONADOS
Els pisos d’imitació a fusta permeten als compradors disposar d’una gran varietat de dissenys i colors que imiten pisos molt més costosos, també és un favorit dels instal·ladors de sòls, a més són molt senzills de netejar i mantenir.

Potser un pot estar boig pel Marbre o pensar en el Granit és simplement genial, però per a la majoria de nosaltres, el preu d’aquesta classe de superfícies ens sol fer enrere. Però això no ha de ser un impediment per aconseguir l’estil desitjat a la nostra llar, només perquè se surti del pressupost, ja que tenim una opció molt més assequible per a instal·lar i són els pisos laminats que imiten altres materials.

Al mercat podem trobar diversos tipus de pisos laminats d’imitació. D’una banda tenim els pisos fabricats amb base de cautxú i recoberts de vinil que li dóna aspecte i el mateix tacte que les superfícies a les que imita. També podem pisos laminats que es fan usant diverses capes de material, rematat amb una imatge d’alta qualitat de qualsevol sòl que es vaig desitjar imitar. Es fabrica utilitzant un mètode d’alta pressió o pel mètode de pressió directament o (DPL), que és el més assequible dels dos.

Gran part de la popularitat d’aquesta classe de pisos prové de la seva versatilitat. Molts compradors de pis d’imitació, tenen la idea de tenir un pis d’aspecte car, instal·lat per una fracció del seu preu, a més aquesta classe de superfícies són especialment resistents i es poden mantenir fàcilment.

en general, abans de decidir-nos per un model o tipus de pisos hem de tenir en compte una sèrie de factors o requisits.

Necessita pisos per a àrees d’alt trànsit?

No hi ha problema! per aquesta classe de llocs el millor és un pis laminat d’alta pressió (HPL) amb una qualificació (AC) que significa que és prou resistent per suportar el trànsit pesat.

El cicle de vida d’aquests tipus de pisos d’imitació és de dècades, sempre que estiguin degudament atesos, en última instància, sempre podrem substituir les parts danyades amb facilitat i amb un baix cost.

 PISOS-acolchonats Pisos acolchonats
Els millors pisos per esmorteir i absorbir els impactes en llocs d’entrenament físic d’alt impacte i àrees de jocs. Coneix els nostres pisos acolchonats, i meravella’t amb la seva resistència i excel lent exercici.

Originally posted 2022-05-09 19:28:18.