Molt bones a tots, avui em sento davant l’ordinador amb la intenció d’apropar informació valuosa per a tots aquells que s’han vist afectats per algun dels molts productes financers complexos comercialitzats per les entitats bancàries .
M’estic referint a tots aquells productes financers que es van vendre a inversors minoristes , que no posseïen ni els coneixements ni el capital suficient per fer front a aquestes inversions en un curt o mitjà termini.
El principal problema va ser el desconeixement , per part del «inversor», dels productes que adquiria .
I pensareu tots aquells que no es troben en aquesta situació, com inverteixes en valors o productes financers dels que desconeixes rendibilitat i funcionament?
Doncs molt fàcil, per confiança en la persona o entitat que t’ofereix el producte. Aquest va ser el principal fet pel qual avui dia hi ha milers d’afectats per aquests productes. I és que els encarregats de vendre’ls els esmentats productes, eren els seus gestors de confiança, que portaven aconsellant financerament tota una vida.

Però, ¿d’on trec informació que no em vengui fum sobre els swaps?

Un cop situats dins del tema en qüestió, em vull centrar en on trobar informació veraç i actual sobre aquest tipus de productes , ja sigui per assabentar-se de com aconseguir la seva nul·litat o estar al corrent de les últimes novetats que envolten als mateixos.
Per començar, qualsevol web de bufets d’advocats tenen un apartat de blog on poder tractar aquests temes, el problema és que no molts segueixen al 100% totes les novetats o almenys, no publiquen contingut diàriament sobre el tema.
No obstant això, hi ha un despatx al que porto seguint des de començaments d’aquest any 2015 i la veritat que sempre he trobat el que buscava, ¡ACTUALITAT!
El bloc al qual em refereixo és el del despatx Navas & Cusí Advocats . També és veritat que al principi em va costar acostumar-me al model de bloc que incorporen en el seu portal web, però amb el temps em vaig fer a ell ia més ho aconsello, doncs està sempre actualitzat i són professionals amb totes les de la llei.
És un bufet especialista en dret bancari i financer , i més especialment en les permutes financeres o Swaps. Van ser pioners en aquest camp i van aconseguir la nul·litat del primer contracte de swaps dictat pels jutjats espanyols. Pots veure el seu blog clicant aquí: Bloc Swaps

Originally posted 2022-05-02 19:25:56.