La inseminació artificial és una tècnica senzilla de reproducció assistida. Consisteix en dipositar de forma artificial els espermatozoides prèviament preparats al laboratori, a la cavitat uterina en el moment pròxim a l’ovulació.

De quines fases consta la inseminació artificial?

Aquesta tècnica de reproducció assistida consta de tres fases:

Fase I: Estimulació Ovàrica

Fase I: Estimulació OvàricaLa fase d’estimulació consisteix a induir una ovulació múltiple però controlada, mitjançant l’administració de medicaments hormonals a la pacient. Durant tot el procediment, els nostres especialistes controlen el creixement dels seus fol·licles per mitjà de monitorització ecogràfica.
Per a això, Ginefiv compta amb un equip humà disponible tots els dies de l’any en un ampli horari d’atenció al pacient.  Per què és important?

Fase II: Selecció i capacitació dels espermatozoides

Fase II: Selecció i capacitació dels espermatozoidesÉs un procés que es porta a terme en el nostre laboratori de andrologia, mitjançant el qual se seleccionen els espermatozoides amb major mobilitat i es processen per millorar la seva qualitat i capacitat fertilitzant.
En la selecció dels espermatozoides, els nostres biòlegs poden fer ús del MACS , que permet la selecció inmunomagnètica d’espermatozoides òptims per a la fertilització de l’òvul Saber més .

Fase III: Inseminació


Fase III: InseminacióEls espermatozoides prèviament seleccionats i capacitats es dipositen, mitjançant una fina cànula, a l’interior de la cavitat uterina aconseguint d’aquesta manera apropar-los al lloc on sol produir-se la fecundació i facilitant la concepció.

La inseminació es duu a terme a les nostres sales d’exploració de la consulta en tan sols uns minuts. No és en absolut dolorosa ni requereix analgèsia prèvia.

Preguntes més freqüents

Quan està indicada?

  • Alteracions lleus del seminograma
  • Dificultats coitals (ex: vaginisme)
  • Alteracions del moc cervical
  • Endometriosi lleu
  • Factor immunològic amb baix títol d’anticossos
  • Alteracions ovulatòries
  • Esterilitat d’origen desconegut

Es pot utilitzar semen de donant?

 , en cas que sigui necessari, els nostres pacients poden recórrer al banc de semen de Ginefiv perquè es dugui a terme el procés d’inseminació.
En quin horari poden atenderme?
Ginefiv 2016 opiniones està obert al públic tots els dies de l’any: de 8.00- 21.30 h en dies laborables, i de 9.00- 13.00 h en caps de setmana i dies festius. Això és important perquè les fases d’un cicle de reproducció assistida segueixen el seu propi calendari i requereixen atenció i controls a la clínica en dies determinats, independentment que siguin festius o caps de setmana. Per això en Ginefiv podem atendre tots els dies de l’any.
A més, l’amplitud horària facilita l’assistència a consulta en el moment del dia més còmode per a cada pacient.
És possible que, a causa d’aquesta amplitud d’horari de consultes, no sempre et atengui el mateix especialista. De tota manera, has de saber que l’evolució del teu cas serà coneguda i supervisada constantment en les sessions clíniques per tot l’equip mèdic de Ginefiv.
Quin és el preu de la inseminació artificial?
El preu de la inseminació artificial depèn de les seves condició particular, pot sol·licitar un pressupost sense compromís a través del web de Ginefiv fent clic aquí
Treballen amb societats mèdiques?
Sí, en Ginefiv treballem amb la majoria de les societats mèdiques

Originally posted 2022-04-30 06:15:44.