¿ Com és que contrau l’alopècia ? Si t’has estat preguntant preocupant, deixa dir-te que no hi ha una resposta directa per això. Tot i que encara no s’entén totalment, podria ser qualsevol de les següents raons:

  • Encara que l’hormona dihidrotestosterona podria ser una causa d’alopècia en els homes, no hi ha cap hormona en les dones que pugui ser considerada responsable.
  • Infeccions com la tinya del cap, la cel·lulitis dissecant, la sífilis secundària, la fol·liculitis i la Demodex foliculorum podrien danyar els fol.licles pilosos i provocar la caiguda del cabell.
  • Els medicaments per a la diabetis, el colesterol, la pressió arterial, les malalties cardíaques, el control de la natalitat, els esteroides, els medicaments per a l’acne i la teràpia de reemplaçament hormonal poden provocar alopècia.
  • La caiguda dels nivells d’estrogen després del part podria causar pèrdua de cabell.
  • Lligar el teu cabell en cues de cavall, pentinar massa amb calor o raspallar bruscament pot fer que caigui en grups.
  • La quimioteràpia i la radioteràpia per al càncer poden causar que el 90% del seu cabell es caigui.
  • L’hipotiroïdisme i els seus medicaments relacionats també poden conduir a l’alopècia.

A més d’aquests factors vostè pot tenir un risc més alt de desenvolupar alopècia si hi ha altres persones en la seva família que la tenen, si ha tingut els símptomes des d’abans de la pubertat, si té una malaltia autoimmune o si té ungles que són anormals en color , textura o forma.

Vostè pot pensar que pot perdre el cabell d’una sola manera quan té alopècia. No obstant això, en realitat hi ha molts tipus diferents d’alopècia que són causats per diferents factors i tenen les seves pròpies característiques úniques. Així que, donem una ullada ràpida a ells.

Tractament mèdic contra l’alopècia

Tot i que actualment no hi ha tractaments que funcionin per a totes les persones amb alopècia, alguns tractaments són efectius per a algunes persones. Depenent del tipus d’alopècia que tingui, la seva edat i el grau de pèrdua de cabell, hi ha una varietat d’opcions de tractament disponibles.

Els objectius principals del tractament són bloquejar l’atac del sistema immunològic i / o estimular el creixement del pèl. Això pot ser efectiu, especialment per a les persones amb formes més lleus de la malaltia (menys del 50% de pèrdua de cabell).

Per a aquells que tenen més del 50% de pèrdua de cabell en el cuir cabellut o altres àrees del cos, també hi ha medicaments orals (presos en forma de píndola) i tòpics (aplicats a la pell) disponibles, així com fototeràpia o tractaments amb llum .

Encara que cap dels medicaments o dispositius que s’usen comunament per tractar l’alopècia estan aprovats específicament per a aquesta malaltia per l’Administració de Drogues i Aliments (FDA), han estat aprovats per altres malalties.

És important saber que encara que aquestes teràpies poden oferir beneficis a algunes persones amb alopècia, no hi ha una sola opció que funcioni per a tothom. Fins i tot si el seu cabell torna a créixer, no es garanteix que no es caurà de nou una vegada que s’aturi el tractament.

No es tracta d’una revisió exhaustiva de tots els tractaments possibles, sinó només d’una visió general dels més comuns que és probable que trobi. És millor discutir totes les opcions de tractament amb un dermatòleg, qui pot treballar amb vostè per trobar els medicaments o teràpies adequades per al seu tipus i gravetat particular d’alopècia.

Originally posted 2019-06-22 18:10:07.