Catifa alt trànsit.

La nostra empresa és líder en fabricació de catifes per a un trànsit pesat, això vol dir que estan dissenyades per suportar durant més temps el pas diari de centenars de persones, sense perdre la seva bona presència, gràcies a la innovació en les tècniques de fabricació d’aquestes catifes i sense obviar les matèries primeres d’una qualitat incomparable.
Estem segurs de satisfer les seves necessitats i demandes en catifes, no dubti que els nostres productes passen un rigorós control de càlida, el qual determina que aquest tipus d’article és el més idoni per a hotels, entrades, reseccions, teatres, oficines, etc Llocs on diàriament circulen una gran quantitat de persones.
Només ha de posar-se en contacte amb el nostre equip especialitzat, tant per telèfon com pel nostre servei en línia, d’aquesta manera podrem posar solucions als seus dubtes sobre el producte més convenient per a un negoci, empresa o per a ús particular.
La instal · lació de les catifes per alt trànsit és molt senzilla, la pot fer un mateix si ho desitja, seguint una sèrie de pautes que hem de seguir.
– El primer és conèixer el tipus de catifa que instal·larem, ja que hi ha models més gruixuts que d’altres,
– La segona és saber la superfície total que volem cobrir, el millor és fer un plànol a escala de la sala, entrada, oficina, etc Amb totes les mesures, d’aquesta manera sabrem tot el material que hem de demanar.
– És convenient buidar la instància en la que desitgem instal · lar la catifa, un cop buidada netejarem el pis a consciència, això és molt important per a la correcta col · locació de la catifa de trànsit pesat, així evitarem irregularitats i arrugues.
– Començarem la instal · lació per la paret més allunyada de la porta o portes, en cas que sigui una sala amb múltiples zones obertes, començarem del centre cap als extrems.
modulars
Les catifes d’alt trànsit es distribueixen en diversos tipus tant de formes com de colors, vostè només ha de fer una al nostre catàleg i decidir-se pel més idoni per al seu negoci. O si ho prefereix pot demanar-nos consell, estarem a la seva disposició per ajudar-lo en tot el que necessiti. Sàpiga que els nostres productes s’actualitzen en estil i modernitat als temps que corren, per poder adaptar-se a tot tipus de negocis.
Pel que fa a seguretat, les nostres catifes estan dissenyades de manera que siguin ignifugues i així un petit foc no pugui propagar-se. Gràcies a la seva superfície antilliscant tampoc patirà caigudes ni relliscades.
Distribuïm catifes modulars a Mèxic, DF, Querétaro, Guadalajara, Monterrey Toluca, Torrassa, Tampico, Veracruz, San Luis Potosí, Morelia, Lleó, Pobla, Mèrida, Cancún, Acapulco, Saltillo, Durango, Aguascalientes i la resta de la República Mexicana.

Originally posted 2022-04-29 12:25:40.