Astúries és una ciutat de costes i com diuen molts: on hi ha costa hi ha diversió. D’això no escapa aquesta comunitat, ja que el paisatge s’adapta a qualsevol època de l’any. A l’estiu és desitjable ia l’hivern l’ambient és de pur romanticisme i tranquil·litat.

No hi ha dubtes que cal visitar els seus racons per ser testimonis de cadascuna de les seves bondats. I quin millor exemple que cada un dels magnífics miradors que esperen a les costes asturianes per turistes que vulguin gaudir de les seves sorprenents vistes.
Extensos quilòmetres de litoral on s’observen una infinitat d’ atractius naturals que converteixen la ciutat en un paradís natural . La seva proximitat al mar i les muntanyes que envolten els paisatges prometen postals que quedaran gravades per sempre en la memòria dels visitants.

VISTA INOBLIDABLE

Un dels miradors que pots conèixer és Cap Vidio que, amb 80 metres sobre el mar, representa l’inici d’una excel·lent senda per als vianants on es pot apreciar les activitats dels pesquers. Des de les altures el paisatge s’imposa a la vista dels qui decideixen gaudir d’aquest bell lloc on el riu Nalón es troba amb el mar.
Un altre mirador imponent és Cap Penyes, des d’on s’alça un magnífic far i, a més, es troba el Centre d’Interpretació Marítima. En aquest mirador es pot gaudir de la tranquil·litat del lloc i és propici saber que en les aigües del Cantàbric es poden aconseguir marisc, llobarros, sards i l’orada.

I per concloure Central de Vacances recomana l’expedició dels miradors més espectaculars d’Astúries és ideal visitar el mirador Sant Roc, des d’on es pot veure abundants espècies d’aus i amb algun esforç la vista pot arribar fins als pics d’Europa.Per descomptat, no cal deixar de provar la rica gastronomia de la ciutat perquè, de veritat, puguis comprovar que Astúries és un paradís natural.

Originally posted 2022-05-04 19:47:01.