Segur que qualsevol dia hi ha una bona raó per fer un regal a la teva parella. però si ets dels que regalen per Sant Valentí hi ha multitud d’idees originals, i no tant, per dir-li que l’estimes, des d’un cava rosat per brindar pel vostre amor fins a una cançó composta especialment per a ell o ella.

2sUlleres Bocca cpv Face a Face en Òptica Toscana . Pendents 49 €. Apodemia . Bossa 60 €. Li Pandorine . Top 69,90 €. Lolitas & L.
5s
Tassa cpv Carrefour Home . Garlanda de cors per MykStudio 12 € a Dawanda . Samarreta 49,90 €. Dolores Promesas . Bàlsam de llavis, de Sephora . Sandàlies 119,60 €. Paul & Betty en Sarenza.
4s
Bossa compres cpv  Purificación García . Polsera 39,90 €. Pippa & Jean . Cheerz   és una plataforma en línia per imprimir i personalitzar les fotos realitzades amb el mòbil o publicades en xarxes socials. La Cheerz Box Love és una caixa que pot contenir de 30 a 45 revelats en format retro (8 × 10 cm) que permet personalitzar les fotos amb textos, missatges, filtres i colors. A partir d’15,95 € + despeses d’enviament. Ballarines 189 €. PrettyBallerinas . Cava Brut Rosé Vilarnau. Suau i fresc, amb tocs fruiters. 8,75 € en  www.tiendagonzalezbyass.com .
6sAdorno Love 3,50 €. Primark. Tous Love Eau de Toilette 66 €. Rellotge personalitzat, perquè ho personalitzis com vulguis 40 €. Fràgil . Maxi Plataformes Hogan . La primera taula de surf amb motor ofereix un impuls extra que contraresta factors com l’estat de la mar o de la forma física. A partir de 1.900 €. Jetson.

¿I si li regalaràs una cançó?

Res més emotiu i original de regalar una cançó personalitzada amb una lletra i una melodia composta únicament i exclusivament per a la persona estimada. Et He compost teu Cançó neix de la il·lusió de l’empresària i cantant Manuela Soriano , que després de més de 10 anys de formació en cant i composició, decideix en 2010 emprendre i fundar la seva pròpia empresa de cançons per aconseguir viure del que més li agrada , la música.
14 s bis manuela sorià

Originally posted 2022-05-09 00:21:57.